Un barri (des)cuidat?

Un barri on s'hi viu

Picture 1 of 15

Bon dia a tothom, estem molt contents d’estar avui amb vosaltres per inaugurar aquesta exposició fotogràfica. Sabem que és petita i que el barri és molt més que aquestes imatges, però esperem que amb aquesta mostra la gent vegi Maxaquene-A no tan sols com el barri on tenen les seves cases sinó també com el lloc on conviuen amb els seus veïns i participen en fer del seu barri un lloc per viure.

Potser alguna imatge és dura, però reflecteix una realitat que no ha de ser obviada per tal que totes les persones reflexionin, desenvolupin o recuperin la seva il·lusió per tenir un barri per viure, un barri per a les persones.

 (…e para os nosos leitores em português:)

Estamos muito satisfeitos por estar aqui hoje com vocês para a inauguração desta Exposição Fotográfica. Sabemos que esta exposição é pequena mas o bairro é muito mais que estas imagens. Esperamos que com a mesma as pessoas vejam Maxaquene-A não só como o bairro onde os moradores têm as suas casas, mas também como um lugar para viver com os seus vizinhos e participar para fazer o seu bairro um lugar para viver.

Talvez haja imagens fortes, mas refletem uma realidade que não deve ser ignorada, de modo que todas as pessoas reflitam sobre o seu bairro, desenvolvendo ou recuperando o seu entusiasmo pelo bairro onde vivem, um bairro para as pessoas.